绝色外科医生 吉沢明歩

绝对的美女                           
喜欢喜欢
本帖最近评分记录
  • 老子曰 金币 -1 回复字数不足10字,请重新阅读版规。 2008-3-24 01:05

Akiho, my most favourite AV actress. Thanks to the TS for sharing her vids. I am a keen collector of her vids.

The looks of this woman is a real seduction. The flashes of her voluptuous
body is even more seductive. Then come her actions, that should be real
thrilling and exciting.
Thanks so much for sharing this wonderful movie.
本帖最近评分记录
  • 老子曰 金币 +4 回复认真,鼓励! 2008-3-26 02:13

哇~有是名美女女优,之前看过她的一个办公室的片子,身材还凑合,片子一般都不错

如此好贴,我喜欢,谢谢楼主分享!强烈鄙视看贴不回贴的人!

吉沢明歩我的最爱,感谢楼主的无私奉献!!!!

又靚且身材又不錯!!

感謝大大發此好片造福大家!!

好帖就要顶!!!好片就要挺!!!!支持版主!!万分感谢!!
本帖最近评分记录
  • zjslsdhw 金币 -30 回复中请不要使用“顶”字!恶意灌水! 2008-3-27 07:29

楼主她可是我的偶像呀她的片子我倒收藏了不少这部没有看过谢谢

明步真的是太漂亮了啊,,,,不下太可惜了啊。。。。。谢谢楼主发好片。。。。。。。。。。
本帖最近评分记录
  • zjslsdhw 金币 -2 符号灌水--请重新阅读版规! 2008-3-30 16:36